Veetransport:

De hoofdactiviteit van onze onderneming bestaat uit het vervoer van levende dieren. Dit zijn voornamelijk varkens, zeugen, biggen en koeien. Ons wagenpark bestaat uit verschillende typen opleggers, motorwagens en aanhangwagens, zodat wij aan vrijwel alle wensen van onze klanten kunnen voldoen.

Vanwege de diverse dierziekte-uitbraken hebben wij in 2001 ook in België een bedrijf opgestart. Hiermee kunnen wij onze Belgische opdrachtgevers ten alle tijden van dienst zijn.

 

Bouwmaterialen:

In opdracht van Martens Beton vervoeren wij met twee oplegger combinaties beton- buizen en putten naar hun klanten in Nederland en België. Deze opleggers zijn uitgerust met verrijdbare achterkant wagenautolaadkranen, zodat de lading veelal zelf geladen en gelost kan worden.

 

Staal:

Voor diverse opdrachtgevers vervoeren wij stalen buizen naar verschillende fabrieken in Nederland en België. Deze transporten worden uitgevoerd met een viertal opleggers met platte laadbak. Hiervan is één oplegger voorzien van een goot, zodat ook rollen staal kunnen worden vervoerd.

 

Stukgoed:

Een tweetal trekkers rijden in opdracht van Schenker Logistics. Hiermee vervoeren wij stukgoed door heel Europa.